Pieterr: Internet dating

Internet dating

Aug 21 2011 om 11:35pm
Enige tijd geleden heb ik me ingeschreven op zo'n online datingsite. Dat is een site waar je een foto van jezelf plaatst en een stukje over jezelf schrijft. De rest doet dat ook en dan kun desgewenst met iemand afspreken.
Zo sprak ik af met een vrouw waarvan ik een leuke foto had gezien en die over zichzelf schreef dat ze van lezen, wandelen en shoppen hield.
Toen ik haar tegenkwam wist ik meteen wat voor shoppen ze bedoelde.... Fotoshoppen, godverdomme!!!

Wat ik ook niet begrijp is dat de meeste profielen lijstjes bevatten waar potentiële partners aan moeten voldoen: "Mijn ideale man is lief, heeft humor, is eerlijk, intelligent en ziet er goed verzorgd uit." Of woorden van gelijke strekking.
Waar slaat dat op? Ben je ooit iemand tegengekomen die op zoek was naar een lelijke, saaie, achterbakse en stupide vent?
Daarbij... Verwacht je dat het dergelijke mensen, na het lezen van zo'n lijstje, weerhoudt om te reageren op een oproep? Niet echt bepaald karakteriserend voor stupide en achterbaks lijkt mij?
Mijn ervaring leert dat op het moment dat je iemand treft waarmee je een "klik" hebt dat dan juist de minder positieve eigenschappen naar de achtergrond verdwijnen en dat je deze erbij voor lief neemt.

Al met al lijken de meeste internet-daters niet eens de moeite te nemen om een profiel door te lezen. Of ze gaan pas lezen op het moment dat de foto hen aanstaat.

We leven in een gekke wereld! Internet Daten draagt ook haar steentje bij.

Groet,

Pieterr

Reacties

 • Verwijderd lid
  Aug 22 2011 om 12:21pm
  O Pieterr met 2 r ? ik geef je helemaal gelijk, ik vind deze site leuk omdat er meer mogenlijk is, heb ook op zo`n datingste gestaan, pfff wat een ellende ,weet je dat ik op een gegeven moment een hekel aan mannen kreeg, precies wat jij zegt ze willen allemaal het beste het mooiste van alles maar....... hoe zijn ze zelf? ik vind je zet je zelf zo voor paal als je niet op de foto lijkt dikker bent dan je zegt !!
  Ik ben er mee gestopt in de hoop iemand te vinden waar het mee klikt, ik zie wel !
  Wens je veel succes in deze wondere wereld *THUMBS UP*
 • Verwijderd lid
  Aug 23 2011 om 12:54am
  Helaas kijken de meesten niet verder dan het plaatje, staan er niet bij stil dat dat vergankelijk is, de cliché dat de binnenkant telt gaat aan hen voorbij.

  Jaaaa de wereld is krom !
 • Okt 19 2011 om 12:44am
  *JOKINGLY* en ik kijk niet eerst alleen maar naar de foto, maar daarnaast direct ff snel kijk ik naar zijn leeftijd, zijn lengte (moet wel lang zijn), naar aantal kinderen, en als dat een beetje klopt dan kijk ik opnieuw naar zijn foto, naar alle tanden op zijn foto *YAHOO* en daarna pas lees ik zijn profiel, en als ik naar zijn email beaantwoord dan is toch ook wat hahha *THUMBS UP*

Reactie toevoegen

Gasten kunnen geen gebruik maken van Geef blog reacties. Log jezelf in alsjeblieft.

Beoordeel

Jouw beoordeling: 0
Totaal: 4 (1 beoordelingen)

Tags

No Tags